stripes-boven

BLADE is een professionele biertap waarmee iedereen eenvoudig, altijd en overal een perfect tapbiertje kan serveren.

BLADE onderscheid zich door z'n kleine formaat, design en gebruiksvriendelijkheid. Hij is vrijwel overal te plaatsen: op een bar, een keuken of koffiecorner of buiten op een terras. Met z'n aantrekkelijke design is het echt een showstopper. Daarnaast behoeft de BLADE geen onderhoud, reiniging of externe koolzuurtanks bij gebruik.

Heineken blade biertap

Gebruiks- en onderhoudvriendelijk

BLADE is met recht revolutionair te noemen dankzij z'n kleine formaat in combinatie met het innovatieve compressiesysteem dat geen CO2 of andere gassen vereist. BLADE stelt daarom iedereen in staat om altijd en overal premium tapbier te serveren vanaf vrijwel elk oppervlak. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact.

stripes-bottom

Formaat

De BLADE is verrassend compact en dat maakt het ook zo’n aantrekkelijk product. De afmetingen inclusief afschuimblad zijn: 590 x 290 x 471 mm (h x b x d). Simpelweg: als je de ruimte hebt om ergens een kratje bier neer te zetten dan past er ook een BLADE!

Meerdere bieren

De fusten voor BLADE bevatten 8 liter bier. Hier kunt u ongeveer 30 biertjes in glazen van 25cl uit tappen. Op dit moment zijn de bieren Heineken, Heineken 0.0, Affligem blond en Brand IPA verkrijgbaar in fusten voor BLADE. We zijn continu aan het uitbreiden, dus houd de website in de gaten voor nieuwe producten of schrijf je in voor de nieuwsbrief aan de onderkant van deze pagina om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe merken of ontwikkelingen.

blade-fusten
stripes-bottom

Aantrekkelijk design

Met de BLADE biertap in je zaak of op kantoor zet je iets neer wat opvalt. Enerzijds vanwegen het stoere design en robuuste looks, maar anderzijds ook vanwege de aandacht op het merk wat je in de BLADE voert. Je laat aan je klanten of collega's duidelijk zien dat hier kwaliteitsbier vanaf tap beschikbaar is.

Ook voor jouw zaak

Eigenlijk is BLADE voor iedereen die de kwaliteit van tapbier t.o.v. bier uit flesjes of blikjes kan waarderen. (uit onderzoek blijkt dat 82% van de Nederlanders tapbier prefereert) BLADE is echt ideaal voor op kantoor bij bedrijfsborrels of evenementen, in sportkantine met je team, de vergaderzaal met klanten of een feestje thuis met familie of vrienden. Maar ook voor horecazaken die hun tapinstallatie willen vereenvoudigen of uitbreiden. Je kan het zo gek niet bedenken, BLADE past overal!

stripes stripes

Interesse in een BLADE?

Profiteer tijdelijk van minimaal €100,- voordeel.

Dat klinkt goed