stripes-boven

Veelgestelde vragen

Top 5 veelgestelde vragen

Met de revolutionaire BLADE biertap kun je tegenwoordig altijd en overal een heerlijk kwalitatief tapbiertje serveren aan je klanten, gasten, collega’s of vrienden. Omdat iedereen nog meer geniet van een vers tapbiertje, levert de BLADE altijd een betere beleving dan bier uit flesjes of blikjes. En dat maakt BLADE ook tot een welkome aanvulling op je bestaande aanbod. BLADE is eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Alles wat je nodig hebt, is een stopcontact. Ook het vervangen van een fustje is een fluitje van een cent.

Met BLADE creëer je een tapbierbeleving op plekken waar dat voorheen niet mogelijk was. BLADE kan worden aangeschaft tegen aanzienlijk lagere kosten dan andere professionele tapsystemen, behoeft weinig onderhoud en brengt geen installatiekosten met zich mee.

Eigenlijk voor iedereen die de kwaliteit van tapbier t.o.v. bier uit flesjes of blikjes kan waarderen. Dus bijvoorbeeld voor alle zakelijke gebruikers die weleens bier kopen maar geen tapinstallatie hebben. Maar ook voor horecazaken die hun tapinstallatie willen vereenvoudigen of uitbreiden, sportclubs, borrels bij bedrijven, cateraars, dagzaken en lunchrooms. Je kan het zo gek niet bedenken, BLADE past overal!

Op deze website of als je al klant bent bij HEINEKEN via uw accountmanager.
De BLADE is verrassend compact en dat maakt het ook zo’n aantrekkelijk product. De afmetingen inclusief afschuimblad zijn: 590 x 290 x 471 mm (h x b x d). Simpelweg: als er een tijdschrift past, past er een BLADE!