stripes-boven

Wat gebruikers vinden van BLADE

Gemiddelde beoordeling
8.5
Gemak
Gebruiksvriendelijkheid
Degelijkheid
blade-heineken
Sjoerd Peterzon Operationeel manager FC Groningen Horeca

“Doordat de BLADE overal binnen FC Groningen inzetbaar is kunnen we op elke gewenste locatie in het stadion onze gasten van een goed getapt glas Heineken voorzien. Voor kleinere groepen is de BLADE echt een uitkomst! Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact!"

Henk Zuidersma Ingenieurs- en Adviesbureau Technion

“Sinds maart 2018 is Ingenieurs- en Adviesbureau Technion in het bezit van de Heineken BLADE. De BLADE staat prima in ons Kenniscafé, is gebruiksvriendelijk en het bier is op de juiste temperatuur. Vrijdagmiddag wordt de week bij ons op een prettige manier afgesloten. De Heineken BLADE is voor ons een aanwinst. ”

dagzaken-img
Doner Home Burgum (Friesland)

“Heineken BLADE is voor ons de perfecte oplossing wegens het vriendelijke gebruikersgemak en het feit dat het mooi compact is. Makkelijk in omgang en snel te bedienen, al onze klanten zijn zeer onder de indruk en willen niets anders dan een lekker verfrissend Heineken tapbiertje van onze BLADE. Iedereen bij ons kan er mee werken en het vervangen van de fust is in paar seconden geregeld. Ideaal voor horeca zaken die niet al teveel ruimte willen besteden aan een biertap.”

Garlic Queen Amsterdam

“Met BLADE kunnen we onze gasten nu eindelijk vers getapt bier serveren, dit merken wij in de verkopen.”

Heb je vragen of hulp nodig?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Je dient de voorwaarden te accepteren.

© HEINEKEN Nederland BV