stripes-boven

Bezorging en Retour

Bezorging
 
We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, afhankelijk van je betaalmethode kan dat zelfs morgen al. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur en betaal je met iDeal of Creditcard dan leveren we de volgende dag. Kies je ervoor om via een bankoverschrijving op een later moment te betalen dan leveren we jouw bestelling binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling op onze rekening.
 
We verzenden je bestelling met PostNL, zodra we een Track & Trace code beschikbaar hebben laten we je dit via het bij ons bekende mailadres weten. Let wel op, indien er alcohol in je bestelling zit moet degene die de bestelling aanneemt kunnen aantonen dat hij of zij minimaal 18 jaar oud is, ook zal er moeten worden getekend voor ontvangst. Als er niemand aanwezig is om het pakket aan te nemen zal PostNL in de dagen daarna nogmaals een poging doen de bestelling af te leveren. Na twee mislukte bezorgpogingen zal het pakket naar een afhaalpunt worden gebracht, waar je vervolgens het pakket kunt afhalen.
 
 
Retour
 
Het komt eigenlijk nooit voor, maar mocht jij nou net de pechvogel zijn waarbij er iets mis is gegaan met de bestelling dan lossen we dat graag samen zo snel mogelijk met je op. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op 088 – 43 43 288. Indien je met de klantenservice overeenkomt dat er iets retour gestuurd moet worden gestuurd willen we je vragen om het betreffende pakket af te geven bij een PostNL punt ovv Antwoordnummer 16640 4780WS Moerdijk. Let op: Retourzendingen die niet zijn aangemeld kunnen niet in behandeling worden genomen.