stripes-boven

FAQ Webshop

Webshop

Dat is mogelijk, maar we benadrukken dat de BLADE en 8 liter fusten zijn ontworpen en bedoeld voor professioneel gebruik en de zakelijke markt.
Bij het inlogscherm staat ook een “wachtwoord vergeten” knop, volg hier de instructies om het wachtwoord te resetten. Uw gebruikersnaam is het e-mailadres dat u heeft ingevoerd bij registratie.
Check of het goede e-mailadres gebruikt wordt. Er kan een nieuw wachtwoord aangevraagd worden via de wachtwoord vergeten knop.
Dit kan uitgezet worden in het “mijn account” gedeelte op de website. Hiervoor moet u wel inloggen. Klik op het icoontje rechtsboven in het scherm. U kunt u ook uitschrijven via de link in de e-mail die u heeft ontvangen na registratie of inschrijving.
Dit kan in het “mijn account” gedeelte van de website als u bent ingelogd.
Je kunt je bestelling betalen met iDeal, creditcard of bankoverschrijving. Als je kiest voor later betalen ontvang je een betaallink per email en kunt deze dan binnen 7 dagen na het plaatsen van de bestelling zelf of door iemand anders via iDeal laten voldoen. Nadat wij het geld hebben ontvangen, zullen wij de bestelling leveren.
Er is geen minimale bestelwaarde, wel betaal je voor bestellingen onder de € 75 excl. BTW € 4,95 verzendkosten.
Nee, we slaan van mensen die bij ons bestellen geen betalingsinformatie op.
We gebruiken een veilige externe betalingsprovider om ervoor te zorgen dat uw betaling op een veilige manier wordt verwerkt.
Controleer of de informatie die je hebt ingevoerd, fouten bevat en probeer het opnieuw of probeer een andere betaalmethode. Als je hulp nodig hebt, kunt je contact opnemen met de BLADE klantenservice op 088 - 43 43 288 of via service@blade.nl.