stripes-boven

FAQ Bezorging en overige vragen

Bezorging en Overige vragen

Bestellingen die op werkdagen voor 22:00 uur binnen komen worden dezelfde dag nog verwerkt en de volgende dag door PostNL aangeboden. Zodra de zending is overgeleverd aan PostNL zullen zij er alles aan zullen doen om dit daadwerkelijk de volgende dag geleverd te krijgen. Bestellingen die na vrijdag 22:00 uur worden ontvangen leveren we op dinsdag.
Nee, wij hebben geen zelfde dag levering voor BLADE. Als je perse vandaag nog de behoefte hebt aan een BLADE dan is wellicht Heineken NOW iets voor jou. Dit is wel alleen in de Amsterdam beschikbaar.
PostNL bezorgt alle pakketten de volgende dag, mits je bestelling op werkdagen voor 22:00 uur is geplaatst. Dit is momenteel de enige bezorgoptie.
Vanaf € 75 excl. BTW bieden we gratis bezorging aan, dus als je een BLADE besteld, bezorgen we deze gratis. Voor kleinere bestellingen rekenen wij €4,95 bezorgkosten.
Je ontvangt per email een verzendbevestiging met een link (Track & Trace code) om je bestelling te volgen.
Ja, de persoon die de levering van BLADE en/of bierfusten accepteert, moet kunnen bewijzen dat hij of zij ten minste 18 jaar oud is door een geldig identiteitsbewijs te tonen (nationale identiteitskaart, paspoort, rijbewijs).
Ja, je kunt meerdere adressen in je profiel opslaan voor eenvoudige bezorging op verschillende adressen in de toekomst.
Nee, we kunnen deze producten niet naar andere landen verzenden. Mocht u toch een BLADE of BLADE fusten in het buitenland willen ontvangen dan verwijzen we u naar onze Europese bestelsite: https://global.blade.shop/en/
Met de BLADE klantenservice op 088 - 43 43 288 of via service@blade.nl
Nee dit is helaas niet mogelijk, bent u ook HEINEKEN klant? Dan kunt u wel via HEINEKEN telesales bestellen via 088-4343143.
Nee, op zon- en feestdagen sluiten wij zelf ook de BLADE aan!
Kijk op PostNL met uw Track & Trace code voor de laatste status en mogelijkheden.
Ja je ontvangt de factuur per e-mail nadat u een bestelling heeft gedaan.
Nee, we hanteren prijzen zonder BTW omdat deze webshop gericht is op het verkopen aan bedrijven.
Kijk voor de allergie informatie op de website van de desbetreffende producent, in bijna alle bieren zitten gluten.
Ja natuurlijk, als je morgen je fusten al nodig hebt kan je ook als HEINEKEN klant bij ons bestellen. Let wel op: eventuele afspraken over volumes en kortingen zijn niet van toepassing op bestellingen in de webshop.