Met de BLADE biertap serveer je op elke sportclub

EEN VERSGETAPT HEINEKEN O.O BIERTJE

WELKE BLADE KOMT STRAKS OP JULLIE BAR TE STAAN?

Heineken 0.0 of Amstel Radler 2% van de tap: nu tot €197,- korting!!  

Bestel vandaag jouw BLADE Biertap en je tapt binnen een week extra voordelig een perfecte Amstel Radler 2% of Heineken 0.0. Gewoon op jouw sportclub.

Inclusief 4 x 8L. fusten Amstel Radler 2% en glaswerk.
Van: €502,- excl. BTW 

€ 359,- excl. BTW
Je bespaart 28%!! (€143)
met de NOC*NSF kortingscode bij het afrekenen

Inclusief 6 x 8L. fusten Heineken 0.0 en glaswerk.
Van: €546,- excl. BTW
€ 359,- excl. BTW
Je bespaart 39%!! (€207)
met de NOC*NSF kortingscode bij het afrekenen


IDEAAL VOOR ELKE SPORTCLUB: EEN MOBIELE EN COMPACTE BIERTAPWil je indruk maken in je kantine? Of wil je de omzet vergroten? Dan is de BLADE een schot voor open doel. Het prachtige design zorgt voor heel wat bekijks. En omdat bier van de tap lekkerder is dan bier uit een flesje, zal er ook meer worden besteld. Bovendien kun je heel eenvoudig van fust verwisselen en dus meer variatie aanbieden.

KLEIN MAAR VOLWASSEN

De BLADE is een professionele biertap in een compact maar stijlvol jasje.Dat heeft twee grote voordelen.

 1. BLADE zorgt voor perfect getapte biertjes op exact de juiste temperatuur.
 2. Daarnaast is deze tap uiterst gebruiksvriendelijk, behoeft geen onderhoud en tap je uit een fust met gemak 30 pilsjes.

De BLADE biertap heeft de volgende voordelen


WAR VINDEN ONZE KLANTEN VAN HEINEKEN 0.0 OP TAP?


Lift mee op het succes van Heineken 0.0

Alcoholvrije en laag alcoholische bieren zijn razend populair in menig sportclub. En dat is niet zo gek. Je kunt zonder problemen nog even door of na de wedstrijd veilig de weg op. En dankzij Heineken 0.0 is er eindelijk een alcoholvrij biertje dat bijna niet van een gewone Heineken te onderscheiden is.

Als eigenaar van een sportclub of uitbater van een sportkantine rijst dan natuurlijk de vraag: moet ik ook aan het alcoholvrij bier? Het antwoord is ja. En daar hebben we drie redenen voor:

1. Gezonder

Deze ligt natuurlijk voor de hand: non-alcoholische drankjes zijn gezonder dan alcoholische drankjes. Als je na de rust nog verder gaat sporten, is het goed om te weten dat er Heineken 0.0 op de tap is.

2. Veiliger

Ook die zal iedereen wel begrijpen: alcohol en verkeer gaan niet samen. Dus bied je gasten en clubgenoten Heineken 0.0 aan. Zodat ze veilig achter het stuur kruipen. En veilig naar huis kunnen.

3. Omzet

Veel kantines zijn bang dat alcoholvrij bier niet goed verkoopt. Dat klopt niet. Vraag het maar aan andere horecaondernemers. Zoals restaurants of kroegen. Alcoholvrij bier verkoopt juist heel erg goed. De verkoop van alcoholvrij bier is sinds 2010 vervijfvoudigd.


ACTIE VOORWAARDEN

 • Dit is een actie tussen NOC*NSCF en BLADE (onderdeel van HEINEKEN)
 • De kortingscode wordt verstrekt via een mailing, welke wordt uitgezonden aan alle aangesloten leden van NOC*NCF in week 38 of week 39 in 2020
 • De kortingscode is een algemene kortingscode en kan eenmalig per klant/lid worden ingezet tijdens het afrekenen
 • De kortingscode kan enkel worden ingezet via www.blade.nl/sport  
 • De kortingscode geeft recht op €40 extra korting
 • De kortingscode is enkel te gebruiken voor een BLADE startpakket met de merken Heineken 0.0 of Amstel Radler 2%
 • De kortingscode kan tijdens het afrekenen worden ingezet vanaf 14-09-2020 tot en met 31-10-2020
 • Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice van BLADE via service@blade.nl of via 088-4343288
 • BLADE behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden ten alle tijden te wijzigen.
 • In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de actie behoudt BLADE zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten, niet tot het leveren van de producten over te gaan en/of het recht op kortingen te laten vervallen.

Privacy

Uiteraard is BLADE zeer zorgvuldig met de gegevens die aan haar worden verstrekt in verband met de actie. De gegevens worden opgenomen in een bestand dat voldoet aan de privacywetgeving. Gegevens worden niet zonder toestemming ter beschikking gesteld aan derden voor een ander doel dan waarvoor de gegevens zijn verstrekt.

De gegevens kunnen worden gebruikt om de acties uit te voeren, de respons op acties te meten, voor doelgroep analyses en om contact op te nemen voor commerciële doeleinden m.b.t. BLADE. Hiervoor afmelden kan te allen tijde, zie meer informatie in het privacy beleid van BLADE op https://www.blade.nl/policies/privacy-policy 

Slotbepalingen

BLADE is een geregistreerde handelsnaam van Heineken Nederland B.V.

 

 •