Heineken BLADE KERSTPAKKET

Biertap +
6 GRATIS FUSTEN

De kerstborrel is het moment bij uitstek om te proosten. Het creëren van informele momenten, zoals de kerstborrel draagt bij aan productieve en goede werksfeer. Om de kerstborrel dit jaar nog specialer te maken hebben wij ook een kerstpakket voor je!

HEINEKEN BLADE BEDRIJFSTAP


Maak de kerstborrel extra speciaal. Altijd het perfecte versgetapte biertje met een sneeuwwitte schuimkraag. En als bedrijf wil je naturlijk goed voor je personeel zorgen. Met de HEINEKEN BLADE wissel je in een handomdraai het fust naar een heerlijke HEINEKEN 0.0 of Affligem Blond.

Maak de kerstborrel
extra speciaal


Samen lachen, samen proosten en samen kletsen. Het is zo belangrijk voor elk bedrijf. Het maakt van je organisatie namelijk een hechte en warme familie. Helaas borrelen we te weinig in Nederland. Maar de kerstborrel wordt gelukkig nooit overgeslagen.

Bekijk welke bieren er nu beschikbaar zijn voor de

HEINEKEN BLADE

★ BLADE Reviews

Wat vinden onze klanten van BLADE?

189 reviews
69%
(131)
26%
(50)
2%
(4)
1%
(2)
1%
(2)
Affligem Blond

Affligem Blond voor de Blade voor het eerst besteld ..... Top !! Had er na 1 biertje al spijt van dat ik maar 1 bladefust daarvan besteld had. Een echte aanrader !!

Heineken BLADE biertap

Super

Een prachtig product die goed inzetbaar is voor de vervanger van de 0,0% fles. Onze monteurs zullen met vreugde hun alcoholvrij biertje gaan tappen. Hulde aan Heineken(Y)

Heineken BLADE biertap

Zeer goed