Copy of Medewerkersactie

Beste collega,

Mooi dat je meedoet aan de BLADE medewerkersactie!

Je hebt een e-mail ontvangen met uitleg en jouw persoonlijke kortingscode. Verdere details, veelgestelde vragen en tips staan op workplace.

Vergeet ook niet om bekende bedrijven te informeren over de Grootste Bedrijfsborrel van Nederland. Daarbij maken ze kans op fantastische prijzen!

We kijken er erg naar uit om op iedere bedrijfsborrel een BLADE te zien!

Team BLADE
Introductie

Maak jouw vrienden de ster van hun kantoor met een BLADE voor de bedrijfsborrel!

We zijn allemaal trots op ons bedrijf en onze merken. Je krijgt een unieke mogelijkheid om jouw vrienden hier onderdeel van te maken.

Iedere medewerker van HEINEKEN Nederland Commercie mag namelijk aan een kantoor* kosteloos een BLADE biertap weggeven! Want op iedere bedrijfsborrel hoort een BLADE!

We vragen er twee dingen voor terug:

Het kantoor moet gemiddeld twee BLADE fusten per maand afnemen op www.blade.nl of Sligro. Nemen ze minder af? Kijk dan met ‘jouw’ kantoor hoe dat wel gehaald kan worden. Lukt dat na een paar maanden niet? Dan halen we de BLADE retour.

Laat het bedrijf zich daarnaast inschrijven voor de Grootste Bedrijfsborrel van Nederland op www.grootstebedrijfsborrel.nl. Hiermee maken ze kans om met 10 collega’s naar de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix te gaan, of een van de andere fantastische prijzen te winnen!

* Vanaf 5 werknemers, max 1 gratis BLADE per kantoor (ze mogen uiteraard extra BLADES aanschaffen)

Hoe werkt het

  1. Vind in je netwerk een kantoor dat regelmatig bedrijfsborrels voor hun medewerkers organiseert en waar een biertap met Heineken op kantoor een meerwaarde is.

  2. Met jouw persoonlijke kortingscode bestel je op www.blade.nl kosteloos een BLADE met Heineken of Heineken 0.0 premiumpakket t.w.v. €439 (excl. BTW) voor ‘jouw’ kantoor. Deze code ontvang je per email.

  3. De BLADE en het premiumpakket worden verzonden en jouw contactpersoon ontvangt een track & trace code en een bevestigingsmail van deze actie.

  4. Laat ‘jouw’ kantoor zich daarnaast voor 25 november aanmelden voor De Grootste Bedrijfsborrel van Nederland. Daarbij maakt het kans op 10 tickets voor de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix en andere prijzen. Meer informatie op www.grootstebedrijfsborrel.nl.

  5. Als ‘jouw’ kantoor na een aantal maanden gemiddeld minder dan twee fusten per maand afneemt laten we je dit weten. Bespreek dan of ze dit kunnen verhogen. Lukt dit niet, halen we de BLADE retour. Lukt het wel, dan wordt de BLADE na een jaar eigendom van het bedrijf.

  6. Alle informatie over BLADE is te vinden op www.blade.nl. Heb je vragen over de actie? Stuur dan een bericht naar service@blade.nl.

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de fusten?
In een fust zit 8 liter, oftewel 30 glazen.
Na aanslaan blijft een fust 30 dagen houdbaar. |
De BLADE koelt de fusten, maar om door te kunnen tappen raden we aan om fusten voor te koelen.

Wat zit er in een premium pakket?
Een BLADE biertap, 4x 8L fusten Heineken (0.0), BLADE glazenspoeler, 24 Heineken glazen of 12 Heineken 0.0 glazen, biervilt, spatel en spatelhouder.

Hoe bestel ik een BLADE?
Ga naar de shop en selecteer een Heineken premiumpakket.
Volg het bestelproces en vul de gegevens van de nieuwe klant in, inclusief zijn/haar email adres en telefoonnummer.
Voer in het veld “kortingscode” jouw persoonlijke code in. Deze ontvang je per email.
Rond het bestelproces af. De klant ontvangt de updates mbt de levering op zijn telefoon en eigen emailadres.

Welke merken zijn er verder op BLADE beschikbaar?
Naast Heineken en Heineken 0.0 zijn Affligem Blond, Affligem Tripel, Brand Pilsener, Brand Weizen, Brand IPA, BirraMoretti en Tiger beschikbaar. Tijdens deze actie bieden we het Heineken of Heineken 0.0 premiumpakket kosteloos aan.

Wat doe ik met lege fusten?
Afhankelijk van de afvalregeling in de gemeente worden fusten ofwel bij het reguliere afval gedeponeerd, ofwel bij het plastic afval gerecycled. Het BLADE fust is gemaakt van PET-materiaal wat geschikt is voor recycling. BLADE betaalt daarnaast een vergoeding aan het Afvalfonds dat wordt gebruikt voor algemene verbetering van recycling van verpakkingen en het bestrijden van zwerfafval.

Staat jouw vraag er niet bij?
Kijk voor meer vragen op www.blade.nl/pages/veelgestelde-vragen.
Staat je vraag daar ook niet bij? Stuur dan een bericht naar service@blade.nl.

★ BLADE Reviews

Wat vinden onze klanten van BLADE?

119 reviews
63%
(75)
33%
(39)
1%
(1)
2%
(2)
2%
(2)
Tapflichem

Het biertje is lekker eengoed te tappen. Wel is de temperatuur wellicht iets te laag. Prima voor een Heineken pils, maar voor een speciaalbiertje net te koud. Dan wil de schuimkraag ook snel verdwijnen omdat je een glas hebt met een groter bovenvlak….

Birra Moretti BLADE fust

Mooi concept

Door de zichtbaarheid van de BLADE biertap krijgen onze klanten na inspiratiesessies zin om even na te praten met een biertje. Daardoor hebben we vaker een borrel met klanten bij ons op kantoor, dit heeft een toegevoegde waarde voor ons en de klant.

Ideaal voor de vrijmibo

Altijd gewoon een koud biertje, altijd gezellig met elkaar de week afsluiten. Het is geoon leuk om te tappen en makkelijk tegelijk. Goede investering voor ons bedrijf.

Een uitkomst

We hebben met de BLADE gewoon alijd ijskoud tapbier beschikbaar voor onze borrels of voor onze klanten. Ik hoef simpelweg niet meer elke keer met al die flesjes te slepen als ik een borrel moet klaarzetten.