Veelgestelde vragen: BLADE biertap storingen

Hoe te handelen bij een storing met de BLADE biertap? Bekijk de meest gestelde vragen en antwoorden in tekst of video over mogelijke storingen die incidenteel kunnen voorkomen met de BLADE biertap. Mocht jouw storing er niet tussen staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.

Ja die zijn er. Klik hier voor de Quick start guide. Klik hier voor de volledige gebruiksaanwijzing. Of bekijk de deze video over hoe je een BLADE installeert.

Haal het fust uit de machine en zet de vergrendelingsschakelaar aan op de BLADE. Op de plek waar het fust geplaatst moet worden komen er uit de zijkanten nu twee witte klemmen met daaronder twee zwarte rubbers geschoven. Mist hier een of beide rubbers? (je ziet dan een grijs pinnetje) Neem dan contact op met de storingsdienst op 088 - 43 43 288 en vermeld direct dat je één of beide rubbers mist. We sturen dan nieuwe rubbers naar je op inclusief een kleine instructie om te voorkomen dat het nogmaals zal gebeuren. Daarna doet je BLADE het weer perfect.

Bekijk anders even deze helpvideo over dit onderwerp.

Kan het dat het fust nog niet goed is voorgekoeld? Schuim ontstaat meestal door een te warme bieraanvoer. We adviseren dan ook om een fust minimaal 16 uur voor te koelen in de koelkast. Op die manier komt het bier tot rust en op de juiste temperatuur waardoor het schuim op de juiste verhouding uit de BLADE kan komen.

Bekijk anders even deze helpvideo over dit onderwerp.

In heel zeldzame gevallen staat de bierstroom open bij het aansluiten van het fust. Je stopt de bierstroom door het oranje en zware uiteinde van het slangetje uit elkaar te trekken. Kan je ons laten weten dat dit het geval was? We horen het graag via de klantenservice en zullen dan ook vragen naar het batchnummer van het fust, deze vind je bij de houdbaarheidsdatum.

Bekijk anders even deze helpvideo over dit onderwerp.

Als er alleen maar warm bier uit de BLADE komt bekijk dan even deze helpvideo voor een mogelijke oplossing.

In deze helpvideo wordt uitgelegd wat te doen als er weinig of geen bier uit het fust van de BLADE biertap stroomt.

In deze helpvideo wordt uitgelegd wat te doen als het fust vast zit in de BLADE biertap.

Neem voor support contact op met onze storingsdienst op 088 - 43 43 288. Zorg dat je tijdens het bellen in de buurt bent van jouw BLADE, we zullen enkele vragen stellen om te achterhalen wat het probleem exact is, zodra dit duidelijk is lossen we het probleem samen zo snel mogelijk op.