!! VANWEGE LEVERPROBLEMEN ZIJN ER OP DIT MOMENT GÉÉN MACHINES TE KOOP. ONZE EXCUSES !!. Alle prijzen incl. BTW - Levering alleen binnen Nederland - Gratis verzending via PostNL - Levering binnen 1 tot 3 werkdagen.

0

Je winkelwagen is leeg

Veelgestelde vragen over de BLADE biertap

Bekijk hier de meeste gestelde vragen en antwoorden (FAQ) over de BLADE biertap.

Met de revolutionaire BLADE biertap kun je tegenwoordig altijd en overal een heerlijk kwalitatief tapbiertje serveren aan je klanten, gasten, collega’s of vrienden. Omdat iedereen nog meer geniet van een vers tapbiertje, levert de BLADE altijd een betere beleving dan bier uit flesjes of blikjes. En dat maakt BLADE ook tot een welkome aanvulling op je bestaande aanbod. BLADE is eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Alles wat je nodig hebt, is een stopcontact. Ook het vervangen van een fustje is een fluitje van een cent.

Bekijk anders even deze video.

Kijk op de 'Hoe werkt BLADE' pagina in de hoofdnavigatie van de site of dit filmpje.

Met BLADE creëer je een tapbierbeleving op plekken waar dat voorheen niet mogelijk was. BLADE kan worden aangeschaft tegen aanzienlijk lagere kosten dan andere professionele tapsystemen, behoeft weinig onderhoud en brengt geen installatiekosten met zich mee. Bekijk waar BLADE allemaal tot z'n recht komt in dit filmpje.

Eigenlijk voor iedereen die de kwaliteit van tapbier t.o.v. bier uit flesjes of blikjes kan waarderen. Dus bijvoorbeeld voor alle zakelijke gebruikers die weleens bier kopen maar geen tapinstallatie hebben. Maar ook voor horecazaken die hun tapinstallatie willen vereenvoudigen of uitbreiden, sportclubs, borrels bij bedrijven, cateraars, dagzaken en lunchrooms. Je kan het zo gek niet bedenken, BLADE past overal! De BLADE biertap komt overal tot z'n recht.

Op deze website, in een van de 50 Sligro vestigingen in Nederland of als je al klant bent bij HEINEKEN via uw accountmanager.

De BLADE kost los €379 Excl. BTW. Een startpakket van BLADE met 4 fusten, glaswerk en een afschuimer kost €399,- Excl. BTW (€483,- Incl. BTW)

De BLADE is verrassend compact en dat maakt het ook zo’n aantrekkelijk product. De afmetingen inclusief afschuimblad zijn: 590 x 290 x 471 mm (h x b x d). Simpelweg: als je er A3 vel kan neerleggen, past er een BLADE!

De BLADE weegt 17,6 kg (26 kg inclusief een fust). Dit maakt de BLADE ook redelijk mobiel, het is dus goed mogelijk om deze professionele biertap op verschillende plekken neer te zetten afhankelijk van het seizoen, evenement of de gelegenheid.

Klik hier voor de quick start guide en hier voor een installatievideo.

BLADE werkt niet op batterijen. Het is een elektrisch apparaat dat werkt op de normale netspanning van 230 volt. Je sluit BLADE aan met de bijgeleverde 2 meter lange kabel.

We adviseren om alleen de stekker uit het stopcontact te halen als er geen fust geplaatst is. Als er een fust geplaatst is, dient deze gekoeld te blijven worden. Het koelelement van een BLADE werkt alleen wanneer er een BLADE op elektriciteit is aangesloten.

De energieconsumptie is ongeveer 0,8 kWh per dag. Dit is vergelijkbaar met een 35 Watt lamp. Gemiddeld genomen kost dit € 4 per maand aan elektriciteit.

De temperatuurmeter op de voorkant van het apparaat heeft een sensor om de temperatuur van het fust te meten. De optimale temperatuur om te tappen is wanneer de wijzer helemaal beneden wijst. NB: Koel fusten altijd 16 uur van tevoren, en plaats alleen fusten van 3-4 ⁰C.

Nee dit is niet mogelijk. Het apparaat koelt automatisch tot 2 °C, dit is de optimale temperatuur voor een heerlijk biertje.

Haal de stekker uit het stopcontact voor het schoonmaken van de binnen- en buitenkant met een zachte doek. Gebruik een vochtige doek om de koepel en buitenkant schoon te maken en een droge doek voor het koelelement aan de binnenkant van de BLADE. BLADE kan niet worden ondergedompeld in water. Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen schade toebrengen aan het apparaat. Maak het lekblad schoon met warm water en zeep.

De gebruiksaanwijzing is meegeleverd met het apparaat. Bij verlies is hier een Quick start guide te dowloaden en hier de volledige handleiding.

Nee dit hoort zo. De BLADE koelt het fust automatisch als de temperatuur oploopt. Je hoort de ventilator achterin het koelsysteem wanneer de BLADE aan het koelen is.

Nee dit hoort zo. Je hoort de luchtpomp/compressor in het apparaat tijdens het tappen. Na het tappen blijft de pomp werken totdat de juiste druk is bereikt. Dit kan een paar seconden duren.