!! VANWEGE LEVERPROBLEMEN ZIJN ER OP DIT MOMENT GÉÉN MACHINES TE KOOP. ONZE EXCUSES !!. Alle prijzen incl. BTW - Levering alleen binnen Nederland - Gratis verzending via PostNL - Levering binnen 1 tot 3 werkdagen.

0

Je winkelwagen is leeg

Vrijmizon. Zo organiseer je een zomerse bedrijfsborrel

19, juli, 2019 2 minuten leestijd

Vrijmizon. Zo organiseer je een zomerse bedrijfsborrel

Je zit al de hele dag binnen. Dus als de vrijmibo in de klok zit, wil je natuurlijk wel lekker naar buiten. Of haal het zomerse zonnetje naar binnen. Dat kan natuurlijk ook. Lees snel onze negen tips voor een zomerse vrijmibo.

 1. Naar buiten
  Ga mee naar buiten allemaal. Het parkeerterrein, het dak of gewoon voor de ingang op straat. Buiten is dichterbij dan je denkt. Neem een paar statafels mee. Vul wat teiltjes - emmers mag ook - met ijsblokjes en drankjes. En die zakken chips wegen toch niks, dus die til je helemaal makkelijk naar buiten.

 2. Zomerse drankjes
  Haal de zomer naar binnen. En schenk drankjes waarmee je meteen denkt aan barbecue, strand, zand, zon en zee. Van cocktails tot mocktails. Van vruchtensapjes tot smoothies. Van een blond biertje tot een fruitige IPA. En van rosé tot witte wijn. Proost op de zomer!

 3. Barbecue
  Eens in het jaar een vrijmibarbecue. Dat moet toch kunnen? Laat een cateraar of hippe foodtruck langskomen op je parkeerterrein, of laat collega’s hun eigen barbecue van huis meenemen. Zorg wel dat er voor iedereen wat te happen is. Zorg dus niet alleen voor vegaburgers, maar ook voor salades voor de werkvrienden die geen koolhydraten willen. 4. Zomerse snacks tip!
  Fruitspiesjes en tapas maken je vrijmibo instantly zomers. Ook als het buiten met bakken naar beneden komt. Maar er zijn nog veel meer zomerse lekkernijen waarmee je meteen de zon naar binnen haalt. Deel raketjes uit, hak een meloen in stukjes, serveer groentesnacks met dipsausjes of maak samen met je collega’s lekkere caprese stokjes. De mogelijkheden zijn eindeloos, Net als de zomer.

 5. Muziek doet wonderen
  Kun je niet naar buiten? Plenst het weer? Zet dan een zomerse Spotify playlist op. Het zomergevoel begint dan bij iedereen meteen te borrelen. Klik deze aan https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/37i9dQZF1DXcx1szy2g67M?si=t9k71BdaQlWDuUBFqmtt_w of zoek zelf een leuke zomermix.

 6. Dress code
  Maak van casual friday een beach friday. En laat iedereen naar de zaak komen in hun strand outfit. Hawaii shirt, boxershort, sarong, zonnebril, rieten hoedje, slippers… Maar laat de Speedo alsjeblieft thuis.

 7. Bootje huren
  Werk je in de buurt van water? Ga deze zomer een keertje met z’n allen het schip in. Huur een sloep. Neem wat gevulde koelboxen en zakjes chips mee en geniet van een zomerse vrijmiboot.

 8. Aankleding
  In no time maak je het summertime in je kantoor. Hang slingers, lampionnen en bloemenkransen op. Zet wat opblaasflamigo’s en bloemen neer. Het wordt er niet alleen zomers van, maar ook erg gezellig.

 9. Schaduw
  Buiten is lekker. Maar teveel zon weer niet. Dus zorg dat je ook lekker beschut kunt borrelen. Zet een paar parasols neer of hang een tarp op. Wordt het meteen ook lekker knus van.