Vier tips voor een onvergetelijke bedrijfsborrel

04, juli, 2019 1 minuten leestijd

Vier tips voor een onvergetelijke bedrijfsborrel

 1. Maak het speciaal met speciale drankjes
  Mensen zijn van nature nieuwsgierig. Dus serveer iets dat je collega’s nog niet kennen. Cocktails, mocktails (cocktails zonder alcohol), nieuwe frisdrankjes of natuurlijk een lekker speciaalbiertje. Maak er dan meteen een mini proeverij van! En laat je collega’s onderling bepalen wat lekkerder is. Kijk voor inspiratie eens bij Beerwulf.

 2. Een borrel is geen borrel zonder borrelhapjes
  Een zakje nootjes of een plankje kaas is wel het minste dat je kunt doen. Maak er een onvergetelijke bedrijfsborrel van met culineuze doch eenvoudige snacks. Zoals tapas, dimsum, sushi of de typische Nederlandse tapas; het bittergarnituur. Meer tips nodig? Kijk dan eens bij onze vrienden van Albert Heijn

 3. Heupen los en voetjes van de vloer
  Muziek doet het al eeuwen goed. Dus maak samen met je collega’s een gezellige Spotify-playlist met jullie democratisch gekozen favoriete tracks. Geen zin om voor dj te spelen? Maak het je dan makkelijk en klik de Vrijmibo-playlist of de Borrel-playlist aan.

Tips voor bedrijfsborrel

 1. De bedrijfsborrel is aftrekbaar!
  In Den Haag doen ze gezellig mee met jullie bedrijfsborrel. Want al die kosten - drank, snacks, aankleding, muziek - kun je namelijk aftrekken als bedrijfskosten. Immers; een bedrijfsborrel is goed voor het hele bedrijf; de teamspirit gaat omhoog, je maakt van collega’s vrienden en je hebt veel minder conflicten. Dus, bazen van Nederland, trek die portemonnee maar open en maak er een onvergetelijke borrel van.

Laat een reactie achter


Ook in Verhalen van de tap

Top 10 van Top 10 Tips

24, december, 2019 4 minuten leestijd

Lees meer
Veilig de weg op na de nieuwjaarsborrel
Veilig de weg op na de nieuwjaarsborrel

24, december, 2019 2 minuten leestijd

Lees meer
Geen kerstborrel zonder kerstgeschenk
Geen kerstborrel zonder kerstgeschenk

09, december, 2019 2 minuten leestijd

Lees meer
★ BLADE Reviews

Wat vinden onze klanten van BLADE?

189 reviews
69%
(131)
26%
(50)
2%
(4)
1%
(2)
1%
(2)
Affligem Blond

Affligem Blond voor de Blade voor het eerst besteld ..... Top !! Had er na 1 biertje al spijt van dat ik maar 1 bladefust daarvan besteld had. Een echte aanrader !!

Heineken BLADE biertap

Super

Een prachtig product die goed inzetbaar is voor de vervanger van de 0,0% fles. Onze monteurs zullen met vreugde hun alcoholvrij biertje gaan tappen. Hulde aan Heineken(Y)

Heineken BLADE biertap

Zeer goed