Van boot tot camping; de kroeg komt naar je toe deze zomer.

04, juni, 2020 2 minuten leestijd

Van boot tot camping; de kroeg komt naar je toe deze zomer.

De zomervakantie zal er voor iedereen heel anders uit zien dit jaar. Maar wij hebben een tip om er toch een onvergetelijke zomer van te maken: neem gewoon de kroeg mee naar je boot of naar de camping.

Natuurlijk kun je de koelbox lekker vullen met blikjes en flesjes bier, maar dat is het nét niet. Er gaat niets boven de tap!

Niets is zo lekker als vers en ijskoud bier van de tap. De smaak, het geluid van het tappen, de aanblik van een glimmende tap… dat is toch de magie die je mist met flesjes en blikjes. Maar ja, een complete biertap in je camper, caravan, voortent of in je motorjacht zetten is natuurlijk onmogelijk…

Of niet? 

Maak kennis met de BLADE. Dat is geen gewone biertap. De BLADE is ontwikkeld als een professionele biertap waarmee restaurants, hotels en cafés slim en eenvoudig hun assortiment aan tapbiertjes kunnen uitbreiden. Maar nu komt de grap; hij is zodanig gemaakt dat je ‘m werkelijk overal neer kunt zetten. Zolang je maar een stopcontact hebt met 220 volt. Heeft je motorjacht geen 220 volt aansluiting? Meer dan even aan voor de walstroom. Kun je meteen anderen mee laten genieten ;-)

De BLADE is niet groter dan een kratje bier. Hij vindt dus makkelijk een plekje op je motorjacht. Wel even zorgen dat BLADE in de schaduw staat. En ook het gewicht is geen probleem. De BLADE weegt namelijk iets meer dan een vol krat bier. Je draagt ‘m makkelijk even uit de caravan naar buiten of over de steiger naar je jacht. 

Proost met de buren op de camping op gepaste afstand met een lekker vers tapbiertje. De BLADE een dagje uitlenen aan de vrienden op de camping is dus ook geen enkel probleem.

En dan het gemak! Je hoeft nooit meer flesjes of blikjes in het water te hangen achter je boot om ze af te koelen. De BLADE koelt het fust voor je. En tappen is ongelofelijk eenvoudig. Iedereen kan het. Net als een fust verwisselen.  

En we hebben het nog niet eens gehad over de looks van de BLADE. Een glimmende verschijning met een indrukwekkende koepel. De BLADE is een echte blikvanger op de camping en op het water. 

Kortom, in een handomdraai heb je een professionele biertap op het water. En op de camping heb je in no time een gezellige kroeg neergezet voor je tent of caravan.   

En die koelbox hoef je niet meer te vullen met biertjes, dus die kun je nu lekker volproppen met salades, koude tapasjes en broodjes. 

Maak er een (klein) feestje van deze zomer. Maar doe het wel verstandig. Als je mensen uitnodigt op je boot of op de camping; houdt het klein, houdt afstand en hef alleen het glas met mensen die absoluut geen ziekteverschijnselen hebben.  

Kortom, van grachten tot Friese meren. En van caravan in de duinen tot camper in het bos. De gezelligheid van de kroeg reist dankzij de BLADE gewoon met je mee. Ook in BLADE blog

Thuis genieten van een perfect biertje van de tap.
Thuis genieten van een perfect biertje van de tap.

03, juni, 2020 2 minuten leestijd

Lees meer
Dit mag niet ontbreken in je mancave of buitenkeuken.
Dit mag niet ontbreken in je mancave of buitenkeuken.

01, juni, 2020 3 minuten leestijd

Lees meer
Groots genieten van kleine feestjes.
Groots genieten van kleine feestjes.

28, mei, 2020 2 minuten leestijd

Lees meer