!! VANWEGE LEVERPROBLEMEN ZIJN ER OP DIT MOMENT GÉÉN MACHINES TE KOOP. ONZE EXCUSES !!. Alle prijzen incl. BTW - Levering alleen binnen Nederland - Gratis verzending via PostNL - Levering binnen 1 tot 3 werkdagen.

0

Je winkelwagen is leeg

Tips om de kantine van je sportclub aan te kleden

24, september, 2019 2 minuten leestijd

Tips om de kantine van je sportclub aan te kleden

Als eigenaar van een sportkantine wil je altijd meer sfeer en meer omzet. De juiste inrichting kan daarbij helpen. De meeste kantines komen met de inrichting niet veel verder dan een prijzenkast en wat spelletjes. Zoals een dartboard, tafelvoetbal, biljart of flipperkast. Maar je kunt nog veel meer doen. En eigenlijk is het allemaal heel eenvoudig. 

Maak van je kantine een huiskamer.

Hoe gezelliger de kantine, hoe langer je gasten blijven hangen. Ze voelen zich thuis, ze gaan meer bestellen en zullen ook sneller andere mensen uitnodigen. De huiskamer-look is ontzettend goed voor het clubgevoel en voor je omzet. Probeer dus van je kantine een gezellige woonkamer te maken. Richt een zithoek in met lekkere hangbanken. Zet voor je zitbank een salontafel neer met daaronder leuke bordspelletjes. Hang knusse gordijnen op. Zet foto’s neer van clubhelden. Haal de tl-balken weg en zorg voor gezellige sfeerverlichting, zoals kaarsjes op tafel. En vergeet ook de plantjes niet. Als je kantine een tweede thuis wordt, wordt de band met je gasten groter en raakt de kas voller ;-)  

Maak je menukaart huiselijk.

En kijk ook ‘ns kritisch naar je menukaart. Kan die misschien ook huiselijker? Met appeltaart, Hollandse gerechten en ouderwetse soep? Soep is sowieso slim voor je kantine. Het is makkelijk klaar te maken, je kunt het lekker lang bewaren en je kunt veel verschillende smaken aanbieden. 

Versterk het clubgevoel in je kantine.

Daar is de prijzenkast weer. Maar denk ook aan vlaggen, vaantjes en natuurlijk de portretten van club-iconen. Ook leuk en eenvoudig: laat de kleuren van je club terugkomen in het interieur. Bijvoorbeeld in de gordijnen, de verf en de meubels. 

Mensen houden van afwisseling. 

Als de kantine niet alleen een gezellige huiskamer is, maar ook een leuke plek om dingen te ontdekken en te proberen, geef je je gasten een extra reden om vaker langs te komen en langer te blijven. Zet elk seizoen nieuwe planten in je kantine. Zet regelmatig nieuwe lekkere dingen op de menukaart. En zet ook de loungebank eens op een andere plek.

Professionele biertap.

Bijna alle bierliefhebbers geven de voorkeur aan tap. Een tap is dus een slimme zet voor je omzet. Probeer het anders een tijdje met een BLADE. Een professionele tap met een supercompact formaat; hij past dus in elke kantine. En door z’n waanzinnige design is het een ongelofelijke eyecatcher. Bovendien is de BLADE heel eenvoudig; iedereen kan er mee tappen. En een fust verwisselen is net zo gemakkelijk. Bovendien zijn mensen gek op afwisseling. Met de BLADE kun je je gasten dus steeds verrassen met andere smaken. Met speciaalbiertjes of met een Heineken 0.0; voor als je nog even verder gaat sporten of na het borrelen veilig naar huis wilt.