Tips om af te koelen na het werk

22, september, 2019 2 minuten leestijd

Tips om af te koelen na het werk

Zware klus gedaan? Lastige klant gehad? Te weinig pauze gehad? We vinden het allemaal lekker om na het werk even af te koelen. Zen! Even stoom afblazen. Het is ook belangrijk. Want op een slimme manier afkoelen vermindert stress en verhoogt de productiviteit. En als je samen met collega’s iets leuks gaat doen, dan zorgt het ook nog ‘ns voor een betere werksfeer. 

Hieronder wat leuke tips: 

Hond

Ja, dat lees je goed; een bedrijfshond. Heb je een groothandel, showroom of andere grote plek waar jullie samenwerken? Neem een hond. Onderzoek laat zien dat stress enorm vermindert met zo’n vrolijke viervoeter op de werkvloer. Er wordt onderling beter samengewerkt en de onderlinge communicatie wordt een stuk beter. En als er klanten over de vloer komen, is het ook nog eens aaibare manier om ze langer in je winkel te houden. 

Samen spelen

Zet een tafelvoetbaltafel in je kantine. Of hang een dartbord op in de garage. Pilsje erbij. En na het werk even lekker samen spelen. Een tafelvoetbaltafel of een dartbord in je bedrijf is verleidelijk; het nodigt uit om samen even de boel de boel te laten. En om tijdens het spelen te klagen over die ene klant of om op te scheppen over die geweldige klus die je net hebt gedaan. 

Bokszak

Moet je echt even je frustratie kwijt? Hang een boksbal op en laat ook je collega’s even lekker afkoelen. 

Gaming

Te moe van al dat sjouwen, trekken, hakken en tillen? Kruip dan met z’n allen even achter de gameconsole. Om af te koelen zonder al te veel beweging. Biertje erbij. En even verstand op nul. 

Borrelen

Dit is misschien wel de meest eenvoudige manier om even af te koelen. Aan het einde van de dag - of aan het eind van de klus - even samen proosten met een versgetapt biertje. Zet een BLADE neer in de kantine. Die professionele biertap is niet veel groter dan een kratje dus past overal. En man; wat ziet die glimmende gadget er geweldig uit! 

En als die tap er toch staat, ben je sneller geneigd om even de overalls uit te trekken en samen een fris biertje te tappen. Moeten jullie nog even door? Of ga je na de borrel de weg op? Zet dan Heineken 0.0 op de tap. Geen drupje alcohol, maar wel die lekkere bierige smaak.


Laat een reactie achter


Ook in Verhalen van de tap

Psychologie van de bedrijfsborrel

27, november, 2019 0 minuten leestijd

Lees meer
Waarom je sportclub aan het alcoholvrij bier moet
Waarom je sportclub aan het alcoholvrij bier moet

24, september, 2019 2 minuten leestijd

Als eigenaar van een sportclub of uitbater van een sportkantine rijst dan natuurlijk de vraag: moet ik ook aan het alcoholvrij bier? Het antwoord is ja. En daar hebben we vier redenen voor:
Lees meer
Tips om de kantine van je sportclub aan te kleden
Tips om de kantine van je sportclub aan te kleden

24, september, 2019 2 minuten leestijd

Als eigenaar van een sportkantine wil je altijd meer sfeer en meer omzet. De juiste inrichting kan daarbij helpen. De meeste kantines komen met de inrichting niet veel verder dan een prijzenkast en wat spelletjes, maar in dit artikel een aantal tips om dat te verbeteren!
Lees meer
★ BLADE Reviews

Wat vinden onze klanten van BLADE?

187 reviews
70%
(130)
27%
(50)
2%
(3)
1%
(2)
1%
(2)
Affligem Blond

Affligem Blond voor de Blade voor het eerst besteld ..... Top !! Had er na 1 biertje al spijt van dat ik maar 1 bladefust daarvan besteld had. Een echte aanrader !!

Heineken BLADE biertap

Super

Een prachtig product die goed inzetbaar is voor de vervanger van de 0,0% fles. Onze monteurs zullen met vreugde hun alcoholvrij biertje gaan tappen. Hulde aan Heineken(Y)

Heineken BLADE biertap

Zeer goed