!! VANWEGE LEVERPROBLEMEN ZIJN ER OP DIT MOMENT GÉÉN MACHINES TE KOOP. ONZE EXCUSES !!. Alle prijzen incl. BTW - Levering alleen binnen Nederland - Gratis verzending via PostNL - Levering binnen 1 tot 3 werkdagen.

0

Je winkelwagen is leeg

Thuis genieten van een perfect biertje van de tap.

03, juni, 2020 2 minuten leestijd

Thuis genieten van een perfect biertje van de tap.

Dat hebben we allemaal wel een beetje gemist deze lente: genieten van een perfect getapt ijskoud biertje op het terras. Met de zon in je gezicht en vrienden aan je zij. In je eentje een blikje of flesje opentrekken bij de barbecue is toch nét even iets anders dan samen met vrienden proosten op het goede leven met een vers getapt biertje in je hand. 

En laten we eerlijk zijn; bier van de tap wordt veel lekkerder gevonden dan bier uit blik of fles. Bovendien is het ook makkelijker. Als vrienden of familieleden langskomen zit je weer je slepen met al die kratten en sixpacks. Koelkast in, koelkast uit. En na afloop ben je nog wel even bezig om al die blikjes, flesjes en dopjes weer op te ruimen.

Gelukkig zijn de wonderen de wereld nog niet uit. Er bestaat namelijk een professionele biertap die enorm compact is, en waarmee iedereen heel eenvoudig in een handomdraai een lekker biertje tapt. Hiermee haal je de smaak en de tapbeleving van de kroeg en het terras naar je eigen huiskamer of tuin.

Ontdek de BLADE. Een biertap waarmee restaurants en cafés heel eenvoudig hun tap-assortiment kunnen uitbreiden en waarmee bedrijven hun kantine of lunchroom heel snel kunnen omtoveren tot een gezellige kroeg. 

Maar wat houdt je tegen om dit betaalbare tapwonder in je eigen huis te zetten? Qua gewicht en formaat moet je denken aan een vol kratje bier. Dus hij past makkelijk op je aanrecht, op je balkon, op de tuintafel en in je mancave. 

Een perfect biertje tappen is enorm eenvoudig met de BLADE. Je hebt altijd de juiste temperatuur. En de druk van de tap is zodanig ingesteld, dat iedereen er mee kan werken. Een fust verwisselen doe je in een handomdraai. Verder heeft de BLADE geen onderhoud en ook geen externe koolzuurtanks nodig.

Kortom, geniet voortaan thuis van de smaak en sfeer van het terras. Geniet elke dag van een perfect getapt biertje. En als je ook meteen de juiste bierglazen besteld, is het helemaal perfect. Dan proef je een biertje precies zoals de brouwers het bedoeld hebben. Sluit je ogen, geniet van de zon en droom even weg. 

Verwen jezelf thuis met de BLADE nu het op het terras of in de strandtent niet altijd kan. En als je vrienden of buren uitnodigt om samen te genieten van een perfect biertje, doe het dan wel verstandig. Houdt het gezelschap klein, houdt voldoende afstand en zorg dat niemand van je gasten verkoudheidsklachten heeft. Ook in BLADE blog

Van boot tot camping; de kroeg komt naar je toe deze zomer.
Van boot tot camping; de kroeg komt naar je toe deze zomer.

04, juni, 2020 2 minuten leestijd

Lees meer
Dit mag niet ontbreken in je mancave of buitenkeuken.
Dit mag niet ontbreken in je mancave of buitenkeuken.

01, juni, 2020 3 minuten leestijd

Lees meer
Groots genieten van kleine feestjes.
Groots genieten van kleine feestjes.

28, mei, 2020 2 minuten leestijd

Lees meer