Maak je van collega’s werkvrienden

11, september, 2019 2 minuten leestijd

Maak je van collega’s werkvrienden

Nederlandse werkgevers zijn een tikje Calvinistisch. Niet lullen, maar poetsen. Maar eigenlijk is dat helemaal niet handig. Het is veel slimmer om het gezellig te maken. Zodat je vrienden wordt met je collega’s. Een fijne werkfamilie is namelijk de basis van een succesvol bedrijf. Want door een hechte band te hebben, sta je sneller voor elkaar klaar, irriteer je je niet aan elkaar en sleep je elkaar door moeilijke tijden. Gezelligheid is goed voor de werksfeer en zorgt ervoor dat de productiviteit stijgt. 

Hieronder een aantal slimme en simpele tips om vrienden te worden op de werkvloer. 

Vette bedrijfsuitjes

Doe een paar keer per jaar iets wat jullie allemaal leuk vinden. Ga naar een voetbalwedstrijd, laat een foodtruck langskomen of kies voor een vet bedrijfsuitje. Een ralley in een stoere buggy of klassieke kever bijvoorbeeld. Ook leuk: een barbecue dropping. Jullie worden gedropt middenin de natuur om samen opdrachten te doen. En aan het eind van de dag staat er een waanzinnige barbecue voor jullie klaar. Kortom, een dag waarbij jullie veel moet samenwerken en elkaar op een informele manier goed leren kennen. 

Spelletjes

Een gameconsole in de kantine. Een tafelvoetbaltafel op de werkvloer. Of gewoon een dartbord. Samen elke dag even een spelletje doen is enorm goed voor de onderlinge band. 

Openheid

Heeft jullie onderneming mooie plannen? Deel ze met de hele werkvloer. Hebben jullie een groot of klein succes te vieren? Vier het samen met je collega’s. Is er een nieuwe collega op de werkvloer? Of neemt er eentje na jaren trouwe arbeid afscheid? Drink samen een versgetapt biertje en wissel verhalen uit.   

Borrelen

Dit is misschien wel de meest eenvoudige tip. En waarschijnlijk ook de meest efficiënte: koop een BLADE biertap. Zodat je aan het eind van de dag - of aan het eind van de week – snel even samen kunt proosten. Leer elkaar bijvoorbeeld tappen. Of vergelijk samen de smaak van twee Weizen-biertjes. En ontdek hoe heerlijk bierig die Heineken 0.0 is. 

Door z’n formaat past de BLADE in elke garage, bouwkeet, of kantine. Door z’n looks trekt ie heel wat publiek aan. En door z’n techniek kan werkelijk iedereen ermee tappen. 


Laat een reactie achter


Ook in Verhalen van de tap

Psychologie van de bedrijfsborrel

27, november, 2019 0 minuten leestijd

Lees meer
Waarom je sportclub aan het alcoholvrij bier moet
Waarom je sportclub aan het alcoholvrij bier moet

24, september, 2019 2 minuten leestijd

Als eigenaar van een sportclub of uitbater van een sportkantine rijst dan natuurlijk de vraag: moet ik ook aan het alcoholvrij bier? Het antwoord is ja. En daar hebben we vier redenen voor:
Lees meer
Tips om de kantine van je sportclub aan te kleden
Tips om de kantine van je sportclub aan te kleden

24, september, 2019 2 minuten leestijd

Als eigenaar van een sportkantine wil je altijd meer sfeer en meer omzet. De juiste inrichting kan daarbij helpen. De meeste kantines komen met de inrichting niet veel verder dan een prijzenkast en wat spelletjes, maar in dit artikel een aantal tips om dat te verbeteren!
Lees meer
★ BLADE Reviews

Wat vinden onze klanten van BLADE?

187 reviews
70%
(130)
27%
(50)
2%
(3)
1%
(2)
1%
(2)
Affligem Blond

Affligem Blond voor de Blade voor het eerst besteld ..... Top !! Had er na 1 biertje al spijt van dat ik maar 1 bladefust daarvan besteld had. Een echte aanrader !!

Heineken BLADE biertap

Super

Een prachtig product die goed inzetbaar is voor de vervanger van de 0,0% fles. Onze monteurs zullen met vreugde hun alcoholvrij biertje gaan tappen. Hulde aan Heineken(Y)

Heineken BLADE biertap

Zeer goed