!! VANWEGE LEVERPROBLEMEN ZIJN ER OP DIT MOMENT GÉÉN MACHINES TE KOOP. ONZE EXCUSES !!. Alle prijzen incl. BTW - Levering alleen binnen Nederland - Gratis verzending via PostNL - Levering binnen 1 tot 3 werkdagen.

0

Je winkelwagen is leeg

Maak je van collega’s werkvrienden

11, september, 2019 2 minuten leestijd

Maak je van collega’s werkvrienden

Nederlandse werkgevers zijn een tikje Calvinistisch. Niet lullen, maar poetsen. Maar eigenlijk is dat helemaal niet handig. Het is veel slimmer om het gezellig te maken. Zodat je vrienden wordt met je collega’s. Een fijne werkfamilie is namelijk de basis van een succesvol bedrijf. Want door een hechte band te hebben, sta je sneller voor elkaar klaar, irriteer je je niet aan elkaar en sleep je elkaar door moeilijke tijden. Gezelligheid is goed voor de werksfeer en zorgt ervoor dat de productiviteit stijgt. 

Hieronder een aantal slimme en simpele tips om vrienden te worden op de werkvloer. 

Vette bedrijfsuitjes

Doe een paar keer per jaar iets wat jullie allemaal leuk vinden. Ga naar een voetbalwedstrijd, laat een foodtruck langskomen of kies voor een vet bedrijfsuitje. Een ralley in een stoere buggy of klassieke kever bijvoorbeeld. Ook leuk: een barbecue dropping. Jullie worden gedropt middenin de natuur om samen opdrachten te doen. En aan het eind van de dag staat er een waanzinnige barbecue voor jullie klaar. Kortom, een dag waarbij jullie veel moet samenwerken en elkaar op een informele manier goed leren kennen. 

Spelletjes

Een gameconsole in de kantine. Een tafelvoetbaltafel op de werkvloer. Of gewoon een dartbord. Samen elke dag even een spelletje doen is enorm goed voor de onderlinge band. 

Openheid

Heeft jullie onderneming mooie plannen? Deel ze met de hele werkvloer. Hebben jullie een groot of klein succes te vieren? Vier het samen met je collega’s. Is er een nieuwe collega op de werkvloer? Of neemt er eentje na jaren trouwe arbeid afscheid? Drink samen een versgetapt biertje en wissel verhalen uit.   

Borrelen

Dit is misschien wel de meest eenvoudige tip. En waarschijnlijk ook de meest efficiënte: koop een BLADE biertap. Zodat je aan het eind van de dag - of aan het eind van de week – snel even samen kunt proosten. Leer elkaar bijvoorbeeld tappen. Of vergelijk samen de smaak van twee Weizen-biertjes. En ontdek hoe heerlijk bierig die Heineken 0.0 is. 

Door z’n formaat past de BLADE in elke garage, bouwkeet, of kantine. Door z’n looks trekt ie heel wat publiek aan. En door z’n techniek kan werkelijk iedereen ermee tappen.