Idee voor luxe relatiegeschenken?

11, september, 2019 2 minuten leestijd

Idee voor luxe relatiegeschenken?

Elk jaar zit je weer te denken, wat zal ik mijn relaties nu weer schenken? Bedrukte pennen en usb-sticks hebben we nu wel gezien. Het gaat jou natuurlijk om écht mooie cadeaus. Van 300 euro of meer. Iets dat indruk maakt. We helpen je graag een beetje op weg. Dit zijn de trends op het gebied van luxe relatiegeschenken.

Elektronica & technologie
Headsets, bluetooth speakers, camera’s, game consoles, tablets. Technologie doet het al jaren goed. En daar kun je eigenlijk nooit de plank mee mis slaan. Maar de meeste gadgets liggen wel een beetje voor de hand. Heb je wel eens gedacht aan een BLADE? De professionele biertap van Heineken die vol zit met de laatste technologie. Waardoor iedereen in een handomdraai zelf een perfect biertje kan tappen.

Persoonlijke benadering
Nee, we bedoelen niet een koffiebeker met de naam van je klant erop. We willen een stapje verder gaan. Weet je toevallig dat je klant verzot is op een bepaald soort wijn? Geef ‘m dan een kistje met zijn of haar lievelingsmerk. Die persoonlijke touch zullen ze nog jaren herinneren. En nog persoonlijker is natuurlijk een gezamenlijke tasting. Waarbij jullie samen een avondje wijn gaan proeven. Of heb je die wijnproeverijen nu wel een beetje gezien? Ja, dan moeten we toch weer denken aan de BLADE. Want daarmee sla je twee vliegen in een klap. Geef je relatie een biertap met een fust met zijn of haar favoriete bier. Of nog beter: met een wrap van het lievelingsmerk om de biertap heen. Dat ziet er echt waanzinnig mooi uit. En als je die BLADE dan persoonlijk gaat afgeven, volgt deel 2 van het cadeau: samen tappen en samen biertjes proeven. Hoe persoonlijk wil je het hebben?

Drank en drankgerei
Het kistje wijn hebben we al gehad. Maar eigenlijk is alles rond drinken een goed relatiegeschenk. Van een thermosfles tot een espressomachine. En van kristallen wijnglazen tot een mini-koelkastje. Maar wat natuurlijk ook kan is een BLADE biertap. Een prachtig relatiegeschenk dat je nog kunt uitbreiden met luxe glazen en andere accessoires om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Laat een reactie achter


Ook in Verhalen van de tap

Waarom je sportclub aan het alcoholvrij bier moet
Waarom je sportclub aan het alcoholvrij bier moet

24, september, 2019 2 minuten leestijd

Als eigenaar van een sportclub of uitbater van een sportkantine rijst dan natuurlijk de vraag: moet ik ook aan het alcoholvrij bier? Het antwoord is ja. En daar hebben we vier redenen voor:
Lees meer
Tips om de kantine van je sportclub aan te kleden
Tips om de kantine van je sportclub aan te kleden

24, september, 2019 2 minuten leestijd

Als eigenaar van een sportkantine wil je altijd meer sfeer en meer omzet. De juiste inrichting kan daarbij helpen. De meeste kantines komen met de inrichting niet veel verder dan een prijzenkast en wat spelletjes, maar in dit artikel een aantal tips om dat te verbeteren!
Lees meer
Bij een gezonde sportclub hoort een gezonde kantine
Bij een gezonde sportclub hoort een gezonde kantine

23, september, 2019 2 minuten leestijd

De sportkantine wordt steeds gezonder. Er worden steeds meer gezonde initiatieven gelanceerd. Waardoor de menukaart steeds een stukje gezonder wordt. In dit artikel een aantal tips! 
Lees meer
★ BLADE Reviews

Wat vinden onze klanten van BLADE?

119 reviews
63%
(75)
33%
(39)
1%
(1)
2%
(2)
2%
(2)
Tapflichem

Het biertje is lekker eengoed te tappen. Wel is de temperatuur wellicht iets te laag. Prima voor een Heineken pils, maar voor een speciaalbiertje net te koud. Dan wil de schuimkraag ook snel verdwijnen omdat je een glas hebt met een groter bovenvlak….

Birra Moretti BLADE fust

Mooi concept

Door de zichtbaarheid van de BLADE biertap krijgen onze klanten na inspiratiesessies zin om even na te praten met een biertje. Daardoor hebben we vaker een borrel met klanten bij ons op kantoor, dit heeft een toegevoegde waarde voor ons en de klant.

Ideaal voor de vrijmibo

Altijd gewoon een koud biertje, altijd gezellig met elkaar de week afsluiten. Het is geoon leuk om te tappen en makkelijk tegelijk. Goede investering voor ons bedrijf.

Een uitkomst

We hebben met de BLADE gewoon alijd ijskoud tapbier beschikbaar voor onze borrels of voor onze klanten. Ik hoef simpelweg niet meer elke keer met al die flesjes te slepen als ik een borrel moet klaarzetten.