Idee voor luxe relatiegeschenken?

11, september, 2019 2 minuten leestijd

Idee voor luxe relatiegeschenken?

Elk jaar zit je weer te denken, wat zal ik mijn relaties nu weer schenken? Bedrukte pennen en usb-sticks hebben we nu wel gezien. Het gaat jou natuurlijk om écht mooie cadeaus. Van 300 euro of meer. Iets dat indruk maakt. We helpen je graag een beetje op weg. Dit zijn de trends op het gebied van luxe relatiegeschenken.

Elektronica & technologie
Headsets, bluetooth speakers, camera’s, game consoles, tablets. Technologie doet het al jaren goed. En daar kun je eigenlijk nooit de plank mee mis slaan. Maar de meeste gadgets liggen wel een beetje voor de hand. Heb je wel eens gedacht aan een BLADE? De professionele biertap van Heineken die vol zit met de laatste technologie. Waardoor iedereen in een handomdraai zelf een perfect biertje kan tappen.

Persoonlijke benadering
Nee, we bedoelen niet een koffiebeker met de naam van je klant erop. We willen een stapje verder gaan. Weet je toevallig dat je klant verzot is op een bepaald soort wijn? Geef ‘m dan een kistje met zijn of haar lievelingsmerk. Die persoonlijke touch zullen ze nog jaren herinneren. En nog persoonlijker is natuurlijk een gezamenlijke tasting. Waarbij jullie samen een avondje wijn gaan proeven. Of heb je die wijnproeverijen nu wel een beetje gezien? Ja, dan moeten we toch weer denken aan de BLADE. Want daarmee sla je twee vliegen in een klap. Geef je relatie een biertap met een fust met zijn of haar favoriete bier. Of nog beter: met een wrap van het lievelingsmerk om de biertap heen. Dat ziet er echt waanzinnig mooi uit. En als je die BLADE dan persoonlijk gaat afgeven, volgt deel 2 van het cadeau: samen tappen en samen biertjes proeven. Hoe persoonlijk wil je het hebben?

Drank en drankgerei
Het kistje wijn hebben we al gehad. Maar eigenlijk is alles rond drinken een goed relatiegeschenk. Van een thermosfles tot een espressomachine. En van kristallen wijnglazen tot een mini-koelkastje. Maar wat natuurlijk ook kan is een BLADE biertap. Een prachtig relatiegeschenk dat je nog kunt uitbreiden met luxe glazen en andere accessoires om een onvergetelijke indruk achter te laten.