!! VANWEGE LEVERPROBLEMEN ZIJN ER OP DIT MOMENT GÉÉN MACHINES TE KOOP. ONZE EXCUSES !!. Alle prijzen incl. BTW - Levering alleen binnen Nederland - Gratis verzending via PostNL - Levering binnen 1 tot 3 werkdagen.

0

Je winkelwagen is leeg

Groots genieten van kleine feestjes.

28, mei, 2020 2 minuten leestijd

Groots genieten van kleine feestjes.

Feesten met bomvolle achtertuinen zullen we voorlopig niet meer zien. Gelukkig is het vanaf 1 juni 2020 wel weer toegestaan om meer dan drie mensen thuis uit te nodigen. Mits je voldoende afstand houdt en de overlast beperkt. 

Dat worden dus mini-straatfeestjes, mini-buurtbarbecues, mini-house warmings en mini-verjaardagsfeestjes deze zomer. Waarbij we natuurlijk wel verstandig samenkomen; met niet te veel mensen, met anderhalve meter afstand en alleen als niemand klachten heeft. 

Maar dat betekent natuurlijk niet dat je niet groots mag genieten van je kleine feest. 

Compenseer het ontbreken van de gezellige drukte met andere gezelligheid: een super de luxe geluidsinstallatie, een extra grote barbecue, extra lekkere hapjes en extra veel slingers, lampioenen en fakkels. 

En wat dacht je van een professionele biertap? Dat klinkt misschien erg lastig in je achtertuin of in jullie straatje, maar BLADE heeft het mogelijk gemaakt. 

BLADE als thuistap

BLADE is een professionele biertap die is ontwikkeld voor horecagelegenheden om hun tap flexibel uit te breiden en voor bedrijven om in no-time een vrijmibo op te tuigen. Maar daardoor blijkt de BLADE verrassend genoeg ook perfect te zijn om gewoon thuis te tappen. 

Het gewicht en het formaat van de BLADE kun je vergelijken met een vol kratje bier. Je zet ‘m dus zonder problemen even in je tuin, of op de stoep tijdens de mini-buurtbarbecue. Het enige wat je nodig hebt is een verlengsnoer. 

De BLADE is verder zodanig ontworpen dat iedereen ermee kan werken. Dus ook je buren, vrienden, neven, nichten, ooms en tantes kunnen er prima mee overweg. Tappen is namelijk enorm eenvoudig en een fust verwisselen doe je in een handomdraai.

Tips voor een zomer vol mini-feestjes met voldoende afstand:

  • Hou een mini-buurtbarbecue met alleen je linker- en rechterburen. 
  • Hou een intiem verjaardagsfeestje met je tien beste vrienden. 
  • Hou een kleine familiereünie, zodat je eindelijk je neven en nichten weer eens ziet.
  • Hou een mini-proeverij op straat. Met steeds een ander biertje op de tap.  

Maar let op; heb je ziekteverschijnselen? Dan gaat het feest helaas niet door. Hoesten, verkouden, koorts, benauwd, loopneus… dat betekent no party. Jammer maar helaas. Ook als een van je gasten deze verschijnselen heeft, mogen ze niet komen. Zet het desnoods ook even in je uitnodiging. Zodat we met z’n allen de verantwoordelijkheid nemen.