!! VANWEGE LEVERPROBLEMEN ZIJN ER OP DIT MOMENT GÉÉN MACHINES TE KOOP. ONZE EXCUSES !!. Alle prijzen incl. BTW - Levering alleen binnen Nederland - Gratis verzending via PostNL - Levering binnen 1 tot 3 werkdagen.

0

Je winkelwagen is leeg

Geen kerstborrel zonder kerstgeschenk

09, december, 2019 2 minuten leestijd

Geen kerstborrel zonder kerstgeschenk

Het ideale kerstgeschenk?

De kerstborrel is perfect om kerstcadeautjes uit te delen. Aan gewaardeerde collega’s die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben verricht. Aan medewerkers die al heel wat jaren trouw bij je werken. Maar ook aan klanten. Om ze te bedanken voor de prettige samenwerking en voor al die mooie projecten. Hieronder vier redenen waarom BLADE het allerbeste cadeau is wat je kunt geven.

1. Gadgets & technologie

Mensen zijn gek op nieuwe gadgets en op baanbrekende technologie. De BLADE is de professionele opvolger van de BeerTender. Door z’n slimme techniek kan iedereen in een handomdraai een perfect en professioneel biertje tappen. Dankzij z’n glimmende uiterlijk en indrukwekkende koepel is het een echte blikvanger. En door z’n lichte gewicht en bescheiden afmetingen past ie op ieder aanrecht.

2. Een cadeau dat indruk maakt

Laten we eerlijk zijn; de meeste kerstcadeautjes zijn prulletjes die je na een jaar al weggooit. Dat zal met de BLADE niet snel gebeuren. Sterker nog; als je nu een BLADE cadeau geeft, hoef je de komende jaren waarschijnlijk niets meer te geven. Zo’n mooi gebaar zal niemand snel vergeten.

3. Stimuleer het samenzijn

Kerst is een mooi moment waarop we met z’n allen samen zijn. En eigenlijk doen we dat te weinig. Door een BLADE cadeau te geven aan je werknemers of aan je klanten stimuleer je anderen om ook vaker samen te komen. Met een BLADE in keuken zal je werknemer sneller vrienden of buren uitnodigen om samen te tappen. En met een BLADE op de zaak zal je klant ook sneller relaties uitnodigen om samen te proosten op successen.

4. Een cadeau waarmee je blijft geven

Terwijl het bier koud staat bij je klant, kun je nu op een makkelijk manier de band warm houden. Door af en toe je klant te verrassen met een extra fust of mooie glazen. Bijvoorbeeld om ze te feliciteren met een zakelijk succes, een jubileum of een verjaardag. Met de BLADE heb je dus een mooie aanleiding gevonden om je klanten, relaties en gewaardeerde werknemers steeds nieuwe passende cadeaus te geven.