!! VANWEGE LEVERPROBLEMEN ZIJN ER OP DIT MOMENT GÉÉN MACHINES TE KOOP. ONZE EXCUSES !!. Alle prijzen incl. BTW - Levering alleen binnen Nederland - Gratis verzending via PostNL - Levering binnen 1 tot 3 werkdagen.

0

Je winkelwagen is leeg

Dit mag niet ontbreken in je mancave of buitenkeuken.

01, juni, 2020 3 minuten leestijd

Dit mag niet ontbreken in je mancave of buitenkeuken.

Nu we iets minder vaak naar de horeca kunnen, proberen mensen het gevoel van kroeg en terras naar hun eigen huis en tuin te brengen. De mancaves en buitenkeukens zijn nog nooit zo populair geweest. En daar hebben wij een geweldige tip voor. 

Als je een buitenkeuken gaat inrichten, dan denk je vaak aan een grote barbecue (elektrisch of gas), een aanrecht met spoelbak, een rookoven, een koelkastje en houten kratjes voor houtblokken en plantjes. 

En als je een mancave gaat maken, dan zie je vaak dit lijstje voorbij komen: een gaming setup, een flatscreen, een surround sound system, een vitrine met sporttrofeeën, een koelkastje, een pooltafel en bioscoopstoelen. 

BLADE als ideale thuistap

Waar we vaak niet aan denken – omdat het ons praktisch onmogelijk lijkt – is een biertap. Maar laten we eerlijk zijn: een professionele glimmende biertap is toch de droom van elke mancave of buitenkeuken? 

Maar ja, zo’n parel is te duur, te groot, te zwaar en te complex. Of niet? Want daar is opeens de BLADE. Een professionele biertap die je overal neer kunt zetten en waar iedereen mee kan werken. 

Het idee van de BLADE was om horecagelegenheden een tool te geven om hun tap-assortiment heel eenvoudig uit te breiden of af te wisselen. En om bedrijven – denk aan garages, kantoren en kapperszaken – iets te geven waarmee ze heel eenvoudig een professioneel biertje kunnen tappen voor hun personeel en klanten. 

Maar als die er mee kunnen werken, dan kan jij het ook! 

We zetten de voordelen van de BLADE even op een rij: 

  • Het gewicht en formaat kun je vergelijken met een vol kratje bier. Je verplaatst de BLADE dus heel eenvoudig van je mancave even naar de buitenkeuken en weer terug. 
  • Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Dat moet wel lukken toch? 
  • Iedereen kan een perfect biertje tappen. En een fust wisselen is super makkelijk. 
  • De BLADE heeft geen onderhoud nodig.
  • Door z’n shiny looks is het een blikvanger in je mancave of buitenkeuken. 
  • Betaalbaar: je hebt al een professionele biertap voor nog geen 360 euro.

Heb je nog geen mancave? 

Overtuig je partner! Psychologen zijn het er namelijk over eens dat het heel gezond is voor je huwelijk als mannen een plekje hebben waar ze zich af en toe kunnen afzonderen. Om even te ontsnappen van de dagelijkse stress door te gamen of sport te kijken. Richt een kamer in waar je passie helemaal tot leven komt. Of je nou gek bent op visserij, snelle auto’s, skaten, surfen, voetballen… er is altijd wel een leuk thema te bedenken voor je vette mancave. En vergeet de bar niet waar je die geweldige BLADE op kunt zetten.

Heb je nog geen buitenkeuken? 

Nu we iets minder vaak op het terras zitten, is het fijn om die sfeer naar huis te brengen. Dat is makkelijker dan je denkt Met een kamado op je balkon ben je al heel ver. En maak een einde aan die saaie schuttingen. Door er kastjes aan te hangen voor kruiden en voor je barbecue-tools. Of bevestig planken voor je bierglazen. En wat ook heel slim is: een kookeiland op wieltjes met ruimte voor je BLADE. Zodat je je buitenkeuken overal neer kunt zetten. In je tuin en tijdens de buurtbarbecue op straat. 

Gasten in je mancave of buitenkeuken?

Wil je vrienden, buren en familie laten meegenieten van je geweldige tap? Leuk! Maar doe het wel slim. Nodig niet te veel mensen uit, houdt anderhalve meter afstand en laat alleen mensen toe die absoluut geen verkoudheidsklachten hebben.Ook in BLADE blog

Van boot tot camping; de kroeg komt naar je toe deze zomer.
Van boot tot camping; de kroeg komt naar je toe deze zomer.

04, juni, 2020 2 minuten leestijd

Lees meer
Thuis genieten van een perfect biertje van de tap.
Thuis genieten van een perfect biertje van de tap.

03, juni, 2020 2 minuten leestijd

Lees meer
Groots genieten van kleine feestjes.
Groots genieten van kleine feestjes.

28, mei, 2020 2 minuten leestijd

Lees meer