De vrijmibopedia; wat voor type bedrijfsborrel hebben jullie?

18, juli, 2019 1 minuten leestijd

De vrijmibopedia; wat voor type bedrijfsborrel hebben jullie?

De ene vrijdagmiddagborrel is de andere niet. Wat voor soort borrel hebben jullie op de zaak?

 1. Chips op het toetsenbord
  De nietveelsoepsborrel. Er worden wat zakjes chips en nootjes tevoorschijn gehaald. De baas deelt blikjes fris en bier uit. Met het idee dat je in je eentje borrelt achter de pc en doorwerkt.

 2. Hollandse tapas
  Ook wel bekend als de jaren ‘70 borrel. Augurkjes, plakjes worst, blokjes kaas en zilveruitjes als uitbreiding op de nootjes en chips. Na het werk een uurtje bij de receptie de week afsluiten. En als het kratje bier en de fles cola op is, gaan we naar huis.

 3. Zeepkistborrel
  Deze valt uiteen in twee soorten zeepkistborrels. Eentje waarbij de baas elke keer een lange, saaie speech houdt die bedoeld is als peptalk. En eentje waarbij de baas steeds een andere collega naar voren schuift om iets bijzonders te vertellen over zijn of haar werk. Om het leed te verzachten wordt bij de zeepkistborrel wel vaak even de frituur aangezet om bitterballen en vlammetjes te serveren.
De vrijmipedia
 1. Culineuze borrel
  Kijk. Hier worden we al een stukje blijer van. Sushi, dimsum, Spaanse tapas, stokbrood met dipjes. Een vrijmibo om van te smullen. Qua drank wordt het vaak ook al interessanter. Volop keuze in fris, speciaalbiertjes, wijntjes en natuurlijk ook alcoholvrij bier.

 2. Creabeavrijmibo
  De borrels waarbij elke maand een andere collega een leuke invulling moet verzinnen. Een kwisje ‘ken je collega’, een bureaustoelenrace, papierproptennis, verkleedpartijtjes… bij sommige bedrijven kan het niet gek genoeg.

Laat een reactie achter


Ook in Verhalen van de tap

Waarom je sportclub aan het alcoholvrij bier moet
Waarom je sportclub aan het alcoholvrij bier moet

24, september, 2019 2 minuten leestijd

Als eigenaar van een sportclub of uitbater van een sportkantine rijst dan natuurlijk de vraag: moet ik ook aan het alcoholvrij bier? Het antwoord is ja. En daar hebben we vier redenen voor:
Lees meer
Tips om de kantine van je sportclub aan te kleden
Tips om de kantine van je sportclub aan te kleden

24, september, 2019 2 minuten leestijd

Als eigenaar van een sportkantine wil je altijd meer sfeer en meer omzet. De juiste inrichting kan daarbij helpen. De meeste kantines komen met de inrichting niet veel verder dan een prijzenkast en wat spelletjes, maar in dit artikel een aantal tips om dat te verbeteren!
Lees meer
Bij een gezonde sportclub hoort een gezonde kantine
Bij een gezonde sportclub hoort een gezonde kantine

23, september, 2019 2 minuten leestijd

De sportkantine wordt steeds gezonder. Er worden steeds meer gezonde initiatieven gelanceerd. Waardoor de menukaart steeds een stukje gezonder wordt. In dit artikel een aantal tips! 
Lees meer
★ BLADE Reviews

Wat vinden onze klanten van BLADE?

111 reviews
61%
(68)
34%
(38)
1%
(1)
2%
(2)
2%
(2)
geweldig

lekker, goed, perfect

Top

Licht fruitig toegankelijk biertje met een mooie schuimkraag.

Brand pakket

Top materiaal

doordrinkbaar en toch speciaal

makkelijk in de mond en toch een fijne twist

Prima biertje !