!! VANWEGE LEVERPROBLEMEN ZIJN ER OP DIT MOMENT GÉÉN MACHINES TE KOOP. ONZE EXCUSES !!. Alle prijzen incl. BTW - Levering alleen binnen Nederland - Gratis verzending via PostNL - Levering binnen 1 tot 3 werkdagen.

0

Je winkelwagen is leeg

De tien leukste redenen voor een bedrijfsborrel

11, juli, 2019 3 minuten leestijd

De tien leukste redenen voor een bedrijfsborrel

Een bedrijfsborrel is een geweldige tool om de teamspirit te vergroten. Samen even proosten op het weekend maakt van collega’s vrienden. Zoek je een leuk borrelexcuus? Lees dan even verder…

 1. Hoera! We zijn een klant kwijt
  Een nieuwe klant is natuurlijk altijd een goede reden om te proosten. Maar feestelijk afscheid nemen van een client from hell kan ook erg fijn zijn. Met z’n allen nog één keer mopperen op die klant en na het weekend vrolijk alle tijd hebben voor klanten die wél leuk zijn.

 2. Founders’ day
  Zoals de meeste feestdagen, komt ook dit fenomeen overwaaien uit de V.S. van A. Elk jaar even het glas heffen op de dag dat jullie bedrijf is opgericht. Een verjaardag van de zaak dus. Maar in plaats van papieren hoedjes en zakjes snoep, sushi en een lekker getapt biertje.

 3. Goedkoper dan een bedrijfsuitje
  Bedrijfsuitjes zijn goed voor de teamspirit. Maar ja, ze kosten wel geld. Vooral als je gaat survivallen in de Ardennen. Hou het lekker simpel. En regel elke vrijdagmiddag een bedrijfsuitje bij de tap. Teambuilding rond de bitterballen ;)

 4. Het is over een half jaar kerst
  Het kerstfeest is bij elk bedrijf legendarisch. Maar ja, helaas is het maar één keer per jaar kerst. Doe ‘ns gek. En vier Het-is-over-een-half-jaar-kerst. Trek een foute kersttrui aan in de zomer. Zet Mariah Carey op en ga alvast lootjes trekken voor de secret santa.
Leukste redenen voor bedrijfsborrel
 1. Hoera! Volgende week vallen er ontslagen
  Elke onderneming maakt het wel eens mee. Saneren. Snijden in het personeel. Afscheid nemen van trouwe collega’s. Als je weet dat het eraan zit te komen, ga dan nog één keer gezellig met z’n allen borrelen. Doe alsof er niets aan de hand is. Zet die negatieve gedachten even aan de kant en maak er iets leuks van. Misschien is het de laatste keer.

 2. De baas is op vakantie
  Fijn. Niemand die in je nek zit te hijgen dat er doorgewerkt moet worden. Geen baas die zegt dat de muziek niet aan mag op vrijdagmiddag omdat er een belangrijke prospect is. Als de kat van huis is, liggen de borrelnootjes op de bureaus. Dus geniet van een relaxte borrel zonder baas.

 3. De printer is weer gemaakt tip!
  De grootste frustratie op elke kantoor. Die #$@% printer die altijd stuk is. Papier vast. Inkt op. Dus wat is het heerlijk als ie weer gemaakt is. Niet meer vloeken en schoppen, maar eindeloos lekker printen. Dat moet je vieren met je collega’s. Kun je meteen wat leuke posters en uitnodigingen printen voor de borrel ;-)

 4. De printer is weer stuk
  Stress. Paniek. Het is weer zover: printer stuk. Stop met vloeken en schoppen. Tel tot tien, haal diep adem en ga even relaxen tijdens een borrel. Dat hebben jullie allemaal wel verdiend nu dat kreng wéér kapot is.

 5. Henk zit 4,6 jaar bij de zaak
  De stagiaire zit precies 11 dagen bij jullie. Er is al drie dagen geen zieke op de werkvloer. Kortom, er is altijd wel een mooi jubileum te vieren; er is altijd wel een leuke reden voor een bedrijfsborrel.

 6. Er is altijd wel een feestdag
  Moeite om je baas te overtuigen van een borrelexcuus? Op zoek naar een hilarisch alibi voor een borrel? Wat dacht je van de Dag van de Linkshandigen op 13 augustus? Dat moeten we toch vieren met een drankje in onze linkerhand? Of de Dag van het Internet op 28 oktober? Kijk voor nog veel meer vrijmiboredenen op https://www.detop100.nl/grappigste-feestdagen/